میلگرد کلاف

میلگرد کلاف

اگر بخواهیم میلگرد ها را به طور کلی تقسیم بندی کنیم می توانیم آن ها را در سه دسته ساده ، آجدار و کلاف قرار دهیم. در مطالب قبلی به طور گسترده نوع ساده و آجدار میلگرد ها را مورد بررسی قرار دادیم و کاملاً کاربرد ، روش تولید و تشخیص آن ها را شرح دادیم. اما از آنجایی که شکل ظاهری میلگرد کلاف با دو دسته دیگر متفاوت است ، در این مطلب قصد داریم ویژگی های این میلگرد و تمامی موارد مرتبط با آن را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. در صورتی که شما نیز به دلیل کسب و کار و فعالیتی که در بازار آهن آلات دارید ، علاقمند به شناخت این دسته از میلگرد ها می باشید ، پیشنهاد می دهیم تا انتهای مطلب ما را همراهی کنید.

میلگرد کلاف

بررسی انواع میلگرد کلاف

این نوع میلگرد ها کلاف های در هم پیچیده ای هستند که کاربرد های فراوانی در سازه های صنعتی و ساختمانی دارند. نکته‌ ای که در رابطه با میلگرد کلاف وجود دارد و بسیار حائز اهمیت می باشد ، نحوه نگهداری آن است که با میلگرد ساده تفاوت بسیاری دارد. میلگرد های کلاف نیز در دو دسته ساده و آجدار قرار می ‌گیرند و در سایز های 5.5 تا ۱۶ میلی متر عرضه می گردند. البته میلگرد هایی که در سایز 5.5 تا ۸ میلیمتر دارند به اسم مفتول یا وایر نیز معروف هستند. البته لازم به ذکر است که طبق درخواست مشتریان میلگرد ساده کلاف در سایز های بالاتر نیز تولید می شوند و محدودیت چندانی از این جهت وجود ندارد. به طور کلی میلگرد های کلاف ساده را می ‌توان به گونه زیر دسته بندی کرد:

  • میلگرد 5/5 کلاف ساده  RST34
  • میلگرد 5/6 کلاف ساده  RST34
  • میلگرد 8 کلاف ساده  RST34
  • میلگرد 10 کلاف ساده  RST34

توجه داشته باشید که قیمت میلگرد های کلاف ساده نسبت به نوع آجدار آن کمتر است و بسته به دسته و سایز آن متغیر می باشد.

یکی دیگر از ویژگی هایی که برای دسته بندی این میلگرد ها ملاک قرار می گیرد ، مقدار کربن موجود در میلگرد می باشد که آن را به سه دسته زیر تقسیم می کند:

  • وایر راد کم کربن: این محصول با اینکه از کربن کمی برخوردار است اما کش پذیری و جوش پذیری بالا از نقاط مثبت آن است.
  • وایر راد متوسط: این نوع میلگرد به شکل مفتول به عنوان ماده اولیه کارخانه ها در ساخت فنر ، سیم بکسل ، صنایع تایر سازی و… کاربرد دارد.
  • وایر راد پر کربن: این نوع میلگرد به دلیل درصد بالای کربن ، از انعطاف پذیری و چکش خواری پایینی برخوردار است.

کارایی و نحوه نگهداری میلگرد کلاف

برای تولید میلگرد کلاف بعد از اینکه شمش های فولادی در کوره حرارت دیدند ، آن ها را به بخش رافینگ انتقال می دهند. بعد از نورد گرم ، طی سه مرحله از قطر آن ها کاسته می شود و در مرحله آخر بعد از انتقال به واحد خنک کننده ، مراحل کوئل و بسته بندی انجام می گردد. این محصول علاوه بر ساختمان سازی در صنعت نیز کارایی دارد. از جمله کاربرد های این نوع میلگرد در ساختمان سازی می ‌توان به افزایش استحکام سازه های بتنی ، استحکام دیواره ها و ستون های آجری ، استحکام بلوک ها و افزایش استحکام اتصالات گازی اشاره نمود. همچنین استفاده از میلگرد های کلاف را در تراشکاری ، ساخت توری ها و صافی ، قطعات خودرو مانند فنر ها و سوپاپ ، صنایع الکترود سازی و جوشکاری ، پیچ و مهره ، سیم های برق و دکل ها و سیم بکسل در صنعت را نیز نمی توان نادیده گرفت. یکی از موضوعاتی که به طور گسترده بعد از خریداری میلگرد های کلاف به آن بی توجهی می شود ، نحوه نگهداری آن است. برای نگهداری و انبار کردن میلگرد ها از خرک های چوبی کمک می گیرند تا از تماس مستقیم میلگرد با گرد و غبار و رطوبت جلوگیری شود. در واقع از این طریق سعی می‌ کنند تا از زنگ زدگی و خوردگی میلگرد پیشگیری کنند. نکته دیگری که وجود دارد این است که پیش از استفاده از میلگرد های کلاف در پروژه مورد نظر ، آن ها را به وسیله دستگاه مخصوص از هم جدا می کنند. همچنین استفاده از پوشش های نایلونی برای حمل و نقل و انبار کردن میلگرد های کلاف از دیگر اقدامات اشتباهی است که بسیار اتفاق می افتد. پیشنهاد می کنیم پوشش های برزنتی را به منظور جلوگیری از خوردگی آهن به کار گیرید.

پیشنهاد می شود مطلب کاربردی روش های پیشگیری از خوردگی میلگرد را نیز مطالعه نمایید.

راه های ارتباطی

مجموعه صنعتی کیان مثال تولید کننده و عرضه کننده محصولات فولادی از جمله انواع میلگرد ، شافتینگ ، ورق های فولادی و… می باشد که شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و موجودی محصولات و همچنین ثبت سفارشات از طریق صفحه تماس با ما و برقراری ارتباط با شماره تلفن های موجود در این بخش با کارشناسان ما در تماس باشید. همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با محصولات فولادی می ‌توانید به صفحه اینستاگرام این مجموعه مراجعه نمایید.